Viza za Bjelorusiju

NOVO: od 12.02.2017.

putnici koji ulaze na teritorij Bjelorusije avionom te slijeću u zračnu luku MINSK ne trebaju više vizu za boravak do 5 dana. Ukoliko u Bjelorusiju putnici slijeću iz Rusije viza im je i dalje potrebna, kao i za boravak dulji od 5 dana ili ulazom na bilo koji drugi granični prijelaz osim ako to nije zračna luka MINSK. 

 

Do 12.02.2017. te svi koji ulaze u Bjelorusiju drugim putem nego gore navedeno ili ostaju dulje :

vize.hr mogu za vas posredovati kod ishođenja turističke vize za Bjelorusiju po svim imigracijskim pravilima, te je postupak ishođenja vize za Bjelorusiju izrazito jednostavan.


Viza za Bjelorusiju se ishodi u konzulatu Bjelorusije u jednoj od obližnjih veleposlanstava Bjelorusije u regiji (Beč, Budimpešta, Beograd).

vize.hr mogu za vas u potpunosti izraditi svu potrebnu dokumentaciju za vaše putovanje, te izraditi vašu vizu i posredovati kod ishođenja u svim mjerodavnim konzulatima.

TURISTIČKA VIZA

– popunjen obrazac zahtjeva za vizu na latinici s osobnim potpisom putnika

– original vaučera od nadležne bjeloruske agencije (možemo izraditi za vas po cijeni od 500 kuna)

– Fotografija u boji 3,5 х 4,5 cm sa svijetlom pozadinom, sa jasnim prikazom lica anfas bez naočala s tamnim staklima i bez pokrivala za glavu (izuzetak su slučajevi kada  osoba zbog nacionalne ili religiozne pripadnosti ima pokrivalo za glavu na fotografiji u putovnici)

– Putno zdravstveno osiguranje  s pokrićem minimum 30 000 eur (možemo izraditi po cijeni 11 kuna/dan)

– važeća putovnica (mora vrijediti bar još 3 mjeseca nakon završetka putovanja i imati dvije slobodne stranice).

 

POSLOVNA VIZA (s rokom do 90 dana boravka):

– popunjen obrazac zahtjeva za vizu na latinici s osobnim potpisom turistа 

– Fotografija u boji 3,5 х 4,5 cm sa svijetlom pozadinom, sa jasnim prikazom lica anfas bez naočala s tamnim staklima i bez pokrivala za glavu (izuzetak su slučajevi kada  osoba zbog nacionalne ili religiozne pripadnosti ima pokrivalo za glavu na fotografiji u putovnici)

– Putno zdravstveno osiguranje  s pokrićem minimum 30 000 eur (možemo izraditi za vas po cijeni od 11 kuna/dan)

– važeća putovnica (mora vrijediti bar još 3 mjeseca nakon završetka putovanja i imati dvije slobodne stranice);

 

POSLOVNA VIZA (s rokom više od 90 dana boravka):

– popunjen obrazac zahtjeva za vizu na latinici s osobnim potpisom turistа 

– Fotografija u boji 3,5 х 4,5 cm sa svijetlom pozadinom, sa jasnim prikazom lica anfas bez naočala s tamnim staklima i bez pokrivala za glavu (izuzetak su slučajevi kada  osoba zbog nacionalne ili religiozne pripadnosti ima pokrivalo za glavu na fotografiji u putovnici)

– Putno zdravstveno osiguranje  s pokrićem minimum 30 000 eur (možemo izraditi za vas po cijeni od 11 kuna/dan)

– važeća putovnica (mora vrijediti bar još 3 mjeseca nakon završetka putovanja i imati dvije slobodne stranice);

– original pisane zamolbe organizacije-primateljice.

 

Cijena vize: 

VRSTE VIZA I USLUGA - cijene su izražene po putovnici CIJENA U HRK
Jednokratna viza (jedan ulaz) - turistička viza i poslovna 600,00
Dvokratna viza (dva ulaza) - turistička viza i poslovna do 90 dana 840,00
Višekratna viza (multi ulaz) - poslovna na dulje od 90 dana 1.540,00
   
Usluga - po putovnici  1.500,00

 

Obrada vize traje oko 7 radna dana !

Hitno-expresni postupak izdavanje vize je s rokom izdavanja 48 sati, te se tada konzularna pristojba  povećava dvostruko te usluga ishođenja vize se povećava za 250 kn

 

ŽELITE LI NARUČITI IZRADU VAŠE VIZE ?
Pošaljite nam e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nazovite nas na telefone: 098/257-751, 098/716-060, 01/3096-641
Posjetite našu  poslovnicu: Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

Dostave dokumenata za putnike izvan Zagreba:

- moguće je svu dokumentaciju poslati dostavom na našu adresu, te nije potrebno dolaziti u Zagreb zbog potrebe ishođenja ove vize 

 

NAPOMENA:
Ako država u koju putujete nije na listi, pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.