Viza za Indoneziju

Indonezija je najveće otočje na svijetu no samo je oko 500 otoka naseljeno s više od 352 različitih naroda i mnogo je religija, a najviše je muslimana. Teritorij Indonezije sastoji se od oko 18.000 otoka, od kojih su najveći Borneo, Nova Gvineja, Java, Sumatra i Sulawesi. Otok Bali, iako se ne ubraja u najveće, poznat je kao turističko odredište.

VIZA - NOVO OD 2016 g. 

Hrvatskim državljanima, nositeljima običnih putovnica, koji putuju turistički ne treba viza za boravak do 30 dana. Ulazak u Indoneziju moguć je u zračnim lukama: Batam (BTH), Denpasar-Bali (DPS), Jakarta Soekarno-Hatta (CGK), Medan Kuala Namu (KNO) i Surabaya (SUB).

Hrvatskim državljanima, nositeljima običnih putovnica, koji u Indoneziju putuju u ostale svrhe vize za ulazak se izdaju na granici, uz naplatu pristojbe od 35 USD, na rok do 30 dana, uz mogućnost produljenja vize za dodatnih 30 dana. Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u Indoneziju, te mora imati dovoljno praznih stranica za unos vize. 

 

ŽELITE LI DODATNE INFORMACIJE OKO OVIE VIZE  ?
Pošaljite nam e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nazovite nas na telefone: 01/3096-641
Posjetite našu  poslovnicu: Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

 

 

 

NAPOMENA:
Ako država u koju putujete nije na listi, pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.