Viza za Južnu Koreju - Republika Koreja

 

NOVO NOVO NOVO 

Vlada Republike Koreje odlučila je od 1. travnja 2020. uvesti mjere u cilju suzbijanja i sprječavanja širenja koronavirusa (COVID-19)

Potrebna je viza za pomorce i radnike u brodogradilištima, a zbog rada i ukrcaja na brod. 

Vizu putnici moraju aplicirati osobno u Zagrebu, te će biti obaviješteni od strane konzulata kada će biti gotova (oko 5 do 10 radna dana). Nakon što se viza odobri mi ćemo preuzet putovnicu s vizom te ju poslat na Vašu adresu. Za preuzimanje vize potrebno nam je samo račun dobiven od konzulata dostaviti do nas u ured prema prethodnom telefonskom dogovoru.

Kompletnu dokumentaciju sa uputsvima potrebnu za dobivanje vize poslat ćemo na Vaš email.

OPASKA: uvedena je mjera obavezne karantene ili samoizolacije na 14 dana za sve strane državljane koji ulaze u Republiku Koreju.

Usluga samo preuzimanja putovnice (podizanje / predizanje vize)

Kada ste osobno predali sve u konzulat i isti je sve zaprimio, a viza će biti gotova za 14 dana, da ne morate čekati u Zagrebu ili ponovno dolaziti, nudimo ulsugu preuzimanja i slanja vize na Vašu adresu na području Republike Hrvatske.

Usluga preuzimanja putovnice s vizom 350,00 kn

Više informacija i sve upite pošaljite na naš e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ŽELITE LI NARUČITI IZRADU VAŠE VIZE ?
Pošaljite nam e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nazovite nas na telefone: 098/257-751, 098/716-060, 01/3096-641
Posjetite našu  poslovnicu: Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

scan (primjer) vize:

 

NAPOMENA:
Ako država u koju putujete nije na listi, pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.