Viza za Katar (Qatar)

Mala država, imenom Katar, smjestila se na Аrapskom poluotoku u jugozapadnoj Aziji.
Ona obuhvaća mali poluotok na zapadnoj obali Perzijskog zaljeva i nekoliko susjednih otočića. Graniči na jugu sa Saudijskom Arabijom, a na zapadu morskom granicom s Bahreinom. Arapski odnosno njegov lokalni dijalekt je jezik većine stanovništva. Velik broj stanovnika su strani državljani na radu u industriji nafte i zemnog plina koji ostvaruju više od 80% proračunskih sredstava.

VIZA
vize.hr može za vas posredovati kod ishođenja turističke vize za Katar. Možemo zatražiti ishođenje ove vrste vize posredstvom agencije iz Katara uz obaveznu rezervaciju hotelskog smještaja.
 
Slijede pravila prema kojima je obavezno za ishođenje vize priložiti slijedeće:
1. rezervacija povratne avionske kartu,
2. rezervaciju hotelskog smještaja koja mora biti napravljena preko našeg agenta iz Qatra, jer on na osnovu rezervacije zatraži vizu i jedno je s drugim povezano
3. scan fotografije na bijeloj pozadini
4. putovnica – scan u boji
 
Više informacija i sve upite pošaljite na naš e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

NAPOMENA:
Ako država u koju putujete nije na listi, pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.