Viza za Australiju

AUSTRALIJA je kontinent kontrasta. Prastara civilizacija Aboriđina (40.000 godina), moderni gradovi, pustinjska unutrašnjost, prašumski sjever, najveći prirodni akvarij na svijetu (Veliki koraljni greben – oko 2.500km.) , rudnici opala i srebra, prostrani pašnjaci i poljoprivredne površine na jugu. Posjetite olimpijski grad Sydney, doživite dijelić britanskog “štiha” u Melbournu i Ayers Rock s poznatim, aboriđinima svetim brdom Uluru!


VIZA

Vize.hr na žalost ne mogu u potpunosti posredovati kod ishođenja vize za Australiji po novim imigracijskim pravilima i uvjetima Australske vlade i veleposlanstva, te kako je Hrvatska zajedno s EU ušla u program turističkih viza čiji postupak je zaista jednostavan i jedinstven:  

Hrvatski državljani mogu podnijeti zahtjev za eVisitor (subclass 651) vizu online na web stranici australske Vlade - Odjela za imigraciju i državljanstvo.

Nositelj eVisitor (subclass 651) vize može ući u Australiju u turističke ili kraće poslovne svrhe kao npr. sudjelovanje na konferencijama ili ispitivanje poslovnih mogućnosti.

Za ovu vizu se ne naplaćuje pristojba. Tražitelj eVisitor vize mora posjedovati važeću putovnicu, a temeljem te vize je dozvoljen maksimalni boravak u trajanju 3 mjeseca i višestruki ulazak u zemlju unutar razdoblja od 12 mjeseci.

Moderan australski sustav elektroničke vize ne zahtijeva od vas da imate viznu naljepnicu u svojoj putovnici kao potvrdu svog useljeničkog statusa i prava u Australiji. Prilikom prijave za let u Australiju, osoblje zrakoplovne tvrtke će uporabiti vašu putovnicu da bi elektroničkim putem potvrdilo, prije ukrcaja na zrakoplov, da imate odobrenje putovati u Australiju.

Vizni centar – Vize.hr za vas može jedino uz vašu nazočnost i punu asistenciju napraviti online aplikaciju uz uplatu naknade od 500 kuna  i to 7 dana prije ispunjavanja aplikaciije, ali nakon što imigracija kontaktira vas ili vizni centar, kompletnu daljnju obradu kao i sve ostale dokumente morate samostalno prikupiti, te sami odraditi ostalo do dobivanja vize i mi vam na žalost više ne možemo dalje asistirati niti pomoći.

 Više informacija i sve upite pošaljite na naš e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

NAPOMENA:
Ako država u koju putujete nije na listi, pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.