Viza za Kinu

Vize.hr mogu za vas posredovati kod ishođenja vize za Kinu. Možemo posredovati kod izrade svih vrsti viza za Kinu, uz sve novosti koje su nastale sa 01.09.2018.

Redoslijed i radnje oko izrade vize:

  • Ispuniti aplikaciju za izradu vize od strane putnika (saljemo na mail) 
  • Saljemo vam link (poveznicu) da si sami odaberete termin kada ima mjesta za vas sastanak u konzulatu i taj dokument isprintajte.
  • Odlazite u konzulat sa svom potrebnom dokumentacijom (dolje je navedena, a ovisi o vrti putovanja) i ostavljate otiske prstiju u samom konzulatu u Zagrebu.
  • Nakon sto u konzulatu dobijete „rozi“ papirić za plaćanje i preuzimanje vize isti dostavljate nama u ured da bi mi mogli za vas platiti i preuzet vizu


Najosnovnija potrebna dokumentacija za izradu svih vrsti viza su:

1. formular ispunjen u cijelosti (saljemo mailom)
2. putovnica (mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju) i imati 2 slobodne stranice jednu uz drugu za vizu
3. rezervacija avionske karte
4. 1xfotografija sa svijetlom pozadinom biometrijska - 3.5x4.5 cm (kao za putovnicu)

Važno - od 21.08.2018 nastupile su novosti oko naćina apliciranja vize za Kinu s obaveznom upotrebom davanja otisaka prstiju. 

Turistički put:
rezervacija hotelskog smještaja ili voucher agencije
ili  
Poslovni put:
pozivno pismo; pismo mora biti direktno iz Kine (može fax ili skenirano ali mora imati potpis i zig iz Kine na memorandumu)
ili
Privatno putovanje:
poziv osobe kod koje se odsjeda na engleskom i kineskom, te kopija osobne isprave pozivatelja
ili 
Pomorci – ukrcaj na brod
pozivno pismo od brodske kompanije iz Kine sa žigom i potpisom i pismo agenta ili kompanije

OSTALE VRSTE VIZA - možemo posredovati, ali je dokumenatcija malo drugačija, te molimo da nam upit pošaljete putem e-maila na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Obračun i cijena vize:

REDOVAN POSTUPAK - IZRADA u 7 dana- cijene su izražene po putovnici te uključuju konzularnu naknadu, sve troškove agencije, kao i posredovanja i asistencije i kompletnu uslugu agencije CIJENA U HRK
Jedan ulaz  na upit
Dva ulaza na upit

 

ŽURNI POSTUPAK - IZRADA u 3 dana- cijene su izražene po putovnici te uključuju konzularnu naknadu, sve troškove agencije, kao i posredovanja i asistencije i kompletnu uslugu agencije CIJENA U HRK
Jedan ulaz  na upit
Dva ulaza na upit

 


Usluga samo preuzimanja putovnice 

Kada ste osobno predali sve u konzulat i isti je sve zaprimio, a viza će biti gotova drugi dan, da ne morate čekati u Zagrebu ili ponovno stati u red, te usluga našeg plaćanje vize, preuzimanje i slanje vize na Vašu adresu na području Republike Hrvatske:

Usluga samo preuzimanja putovnice   250,00 kn

Osim usluge preuzimanja treba voditi računa da mi plaćamo vizu prema cijeniku koji vam je dao konzulat, te usluga same dostave kada viza bude s putovnicom dostavljna vama snosite vi (cca. 30 kn do 45 kn) 

Putnici izvan Zagreba ne trebaju dolaziti fizički u Zagreb, već sve radnje mogu odraditi putem sigurnosne dostave, te time izbjeći nepotreban trošak dolaska u Zagreb.

NOVO - SAMO ZA MULTIPLE VIZE - VAŽNA OPASKA: od 09/05/2017 ne možemo predavati dokumentaciju za vize sa višestrukim ulazom (multiple) jer je potrebno osobno doći kod predaje i to svih putnika. Možemo i dalje asistirati kod preuzimanja putovnica u ovakvim slučajevima, te slanja putovnica povratno na adresu putnika.

 

Više informacija i sve upite pošaljite na naš e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ŽELITE LI NARUČITI IZRADU VAŠE VIZE ?
Pošaljite nam e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nazovite nas na telefone: 098/257-751, 098/716-060, 01/3096-641
Posjetite našu  poslovnicu: Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

scan (primjer) vize:

 

NAPOMENA:
Ako država u koju putujete nije na listi, pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.