Viza za Tajland

vize.hr može za vas posredovati i napraviti sve korake za ishođenje vaše vize za Tajland.

Najosnovniji dokumenti potrebni za ishođenje vize:

1. Putovnica (mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju)
2. Formular ispunjen u cijelosti štampanim slovima
3. Jedna fotografija sa svijetlom pozadinom veličine 3.5 x 4.5 cm
4. Kopija putovnice
5. Rezervacija zrakoplovne karte

Vizu za Tajland možemo izraditi u vrlo kratko vrijeme pa i u istom danu.

Cijena vize:

 

VRSTE VIZA I USLUGA - cijene su izražene po putovnici CIJENA U HRK
Jednokratna viza (jedan ulaz) - turistička viza 530,00
Neograničen ulaz (multiple) - turistička viza 1.450,00 
Jednokratna viza (jedan ulaz) - non immigrant viza 730,00
Neograničen ulaz (multiple) - non immigrant viza 1.450,00

 

Više informacija i sve upite pošaljite na naš e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ŽELITE LI NARUČITI IZRADU VAŠE VIZE ?
Pošaljite nam e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nazovite nas na telefone: 098/716-060, 01/3096-641
Posjetite našu  poslovnicu: Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

Dostave dokumenata za putnike izvan Zagreba:

- moguće je svu dokumentaciju poslati dostavom na našu adresu, te nije potrebno dolaziti u Zagreb zbog potrebe ishođenja ove vize 

 

NAPOMENA:
Ako država u koju putujete nije na listi, pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.