Viza za Kubu

Za ulazak na Kubu potrebna je viza koja je u obliku turističke karte.

Vize.hr mogu za vas posredovati kod ishođenja vize za Kubu, te smo ovlašteni agent za prodaju i ishođenje turističke vize za Kubu.

Da bi vam izradili vizu za kubu potrebna nam je samo scan ili fotokopija putovnice svakog putnika i to samo stranica sa slikom s time da putovnica mora vrijediti 6 mjeseci duže od putovanja na Kubu.

Vize za Kubu ili turističke karte za Kubu poznate pod imenom "Visa Tarjeta del Turista" uvijek su dostupne kod nas i imamo ih spremne za izradu.

Viza se izdaje u roku 5 minuta u našoj poslovnici. Za putnike izvan Zagreba šaljemo vize na Vaše adrese i ne morate dolaziti u Zagreb.

Cijena vize ukupno iznosi :  495,00 kuna

«Izlazna taksa» na kubanskim međunarodnim aerodromima u visini od  25 kubanskih pesosa  (cca 25,00 USD) se više ne plaća - od 01.05.2015. Ukinuta je. 

Za vizu nije potrebna niti avio karta, niti hotelska rezervacija. Kada se udje na Kubu imigracija na vizu stavlja štambilj i viza je važeća 30 dana od dana štambilja te se po izlasku iz zemlje ponovno stavlja izlazni štambilj i to je sve !!!


Više informacija i sve upite pošaljite na naš e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

ŽELITE LI NARUČITI IZRADU VAŠE VIZE ?
Pošaljite nam e-mail na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nazovite nas na telefone: 098/716-060, 01/3096-641
Posjetite našu  poslovnicu: Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

 

Primjer vize: 

 

NAPOMENA:
Ako država u koju putujete nije na listi, pošaljite nam upit na info@vize.hr te ćemo Vam se u kratko vrijeme povratno javiti.